Networkstatus

netwerk status
Thursday 18 April, 2013

Verschuiving Netwerknestoren


Category: Network
Posted by: Daviddoetniets

Beste bewoners,

Sinds begin april zijn wij langzamerhand de taken van de oude netwerknestor aan het overnemen. De oude netwerknestor (Ernst) gaat namelijk verhuizen.

Hoewel de functie van Netwerknestor officieel niet meer bestaat sinds het netwerk in beheer is bij ITT-desk, is het duidelijk dat er nog steeds veel behoefte is aan een nestor die vragen kan beantwoorden en advies kan geven bij computer- en netwerkproblemen. Het is daarom erg jammer dat wij met droevenis in ons hart afscheid moeten nemen van inmiddels oud-netwerknestor Ernst. Zijn inzet is in de afgelopen jaren onmisbaar geweest om het netwerk in de flat in leven te houden.

In de categorie "beter laat dan nooit" willen wij ons vrijwillig opwerpen als het nieuwe netwerkteam. Ook willen we bij deze een oproep doen om dit team te komen versterken. Hiervoor hoef je niet een doorgewinterde ICT-er te zijn, iedereen die zichzelf handig vindt met computers is van harte welkom. Hopelijk gaat het op die manier lukken om de uitstekende service van Ernst te evenaren.

Voor meer informatie kun je terecht op het forum.

Met vriendelijke groet,

Joseph en David.